Kiemelt black friday ajánlatok

2017 legfurcsább keresőkifejezései - Black Friday extra

shutterstock_360575582.jpg

A legtöbb keresőkifejezés elég unalmas és célratörő. Mindig vannak viszont vicces elütések, vagy éppen szokatlan, sőt, megdöbbentő kulcsszavak, ami után csak vakarja a fejét az ember, hogy itt vajon mi lehetett a terv? Most az eMAG.hu segítségével megmutatjuk, hogy mik voltak azok a felhasználói keresések 2017-ben, amikre a leginkább rácsodálkoztunk.

5.jpg

"Játék sokkoló gyerekeknek"

Egy igazán... meglepő keresés. Nehéz is szóhoz jutni utána - mégis, itt mi volt vajon az elképzelés? 

"Buta telefon"

Oké, bár a keresőszó valóban megmosolygató, de az okostelefonok ellentéte - főleg ha idősebbeknek való készülékekről beszélünk - nem csak létező, de még napjainkban is keresett termék. Csak éppen nem így szoktak hivatkozni rájuk a boltok, hanem "klasszikus", vagy "hagyományos" mobilként.

"Gyerekágy kicsit nagyobbaknak"

Talán jobban jár a kedves szülő, ha egyből vesz egy méretes ágyat, felnőtt méretben. Amennyire a keresőkifejezés alapján mi meg tudjuk ítélni, úgyis bele fog nőni a gyerek.

"Autót keresek"

Manapság már ott tartunk, hogy a mesterséges intelligencia tudna kezelni egy ilyen parancsot - de azért ez mégis egy mosolyognivaló próbálkozás volt. Reméljük, hogy talált is.

"Minionos vibrátor"

Hallottunk már furcsa termékkapcsolásokról, de ez... Nyugodtan mondhatjuk, hogy a tavalyi év legfurcsább keresőkifejezése díjat ez viszi.

"Céklalé"

Céklalét vásárolni online elég nagy kihívás lehet. Le a kalappal minden vállalkozó kedvű vásárló előtt.

9.jpg

"Huawei beledugós"

Ha félreteszi az ember a piszkos fantáziáját, akkor ez bizony leginkább egy kínai néptáncra hasonlít, mint a szatmári botoló, vagy a sóvidéki csűrdöngölő. Hogy itt egy modemre, töltőre, vagy valami egészen másra gondolt a kedves felhasználó, arra tippünk sincs hirtelen.

"Randibugyi"

Itt bizony szóhoz sem jutunk lányos zavarunkban. Azt a Bridget Jones filmekből tudjuk, hogy a randibugyi ellentéte a nagyibugyi - viszont itt megáll a tudományunk.

"Újracsomagolt gyerek"

Nagyon reméljük, hogy itt lett volna folytatás, mondjuk "újracsomagolt gyerekjáték", vagy gyerekruha, csak idejekorán entert ütött valaki.

"Zsófinak ajándék"

Nos, ennyi információ alapján elég nehéz ajánlani bármit it, kereső legyen a talpán, amelyik erre olyan találatot ad vissza, ami alapján a vásárló és Zsófi is elégedetten mosolyodik el. Reméljük, azért sikerrel járt.

Tetszett a motyó? Oszd meg! Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása