Kiemelt black friday ajánlatok

Mire keresnek rá a legtöbbet a magyarok Black Friday alatt?

shutterstock_435674599.jpg

Itt az év legnagyobb leárazás-cunamija - érdemes lehet megnézni, hogy tavaly mi után érdeklődtek a legtöbben a webshopokban. Televízió? Mobil? Netán valami más? Mi utána kutat a legtöbb magyar az év legforgalmasabb napján? A poszt megírásához az eMAG.hu tavalyi adatait használtuk fel.

6.jpg

Íme, a leggyakoribb keresőkifejezések tavalyról - érdemes megemlíteni, hogy nem kevesebb, mint 400,000 keresésből készült a statisztika, vagyis igen sokan kutattak online vásárlás reményében tavaly is az oldalon.

Laptop

shutterstock_539659507.jpg

A legnépszerűbb keresőkifejezés tavaly bizony a laptop volt - mivel egy-egy ilyen gép ára bőven eléri a több százezres nagyságrendet, itt a húsz, harminc százalékos leárazások is elég sok megspórolt pénzt jelenthetnek - nem meglepő tehát, hogy sokan időzítették a vásárlást az év legnagyobb akcióinak idejére.

Tablet

A táblagépek előretörése tavaly sem lassult le nagyon, beszéljünk akár az Apple iPad modelljeiről, akár a megfizethetőbb, akár a felsőkategóriás android modellekről. A táblagépek különösen népszerűek a fiatalok és a gyermekek körében, így várhatóan idén is rengetegen kutatnak majd ilyen akciók után.

Porszívó

Az egyik legkelendőbb háztartási kisgép kategória bizony a porszívó. Tipikusan az a beszerzési cikk, amit a legtöbben csak halogatnak, amíg szembe nem találják magukat egy leárazással, és hirtelen ötlettől vezérelve lecserélik az előzőt.

8.jpg

LEGO

Sokan azt gondolják, hogy a mai gyerekek már csak a kütyükkel és a videojátékokkal kötik le magukat, azonban ha valamit, akkor a LEGO-t továbbra sem kell félteni. Még mindig az egyik legnépszerűbb márka a gyerekek körében, valamint tipikusan olyan ajándék, ami mindig képes örömöt okozni a karácsonyfa alatt - így nem meglepő, hogy mennyire kelendő volt tavaly is.

Mobiltelefon

A nagy akciók itt is megteszik a hatásukat - a telefon nem csak az egyik legtöbbet használt kütyü az ember életében, hanem a legtöbb embernél viszonylag tartós vásárlási cikk, gyakran éveken át nyúzzuk ugyanazt a készüléket. Így az ember igyekszik olyan mobilra beruházni, amivel hosszú ideig elégedett lehet, márpedig a leárazások alatt egyszerűen többet kapunk a pénzünkért, mint máskor.

TV

shutterstock_758350408.jpg

A televízió szintén nem olyan dolog, amit túl gyakran cserél az ember - évekre vásárolunk készüléket, és általában nagy értékben, tartós beruházás jelleggel - amit a vásárlás ára is jelez. Egy-egy komolyabb akcióval rengeteget lehet spórolni ha mindenképp ilyen készüléket tervezünk venni, így érdemes a lehető legtöbbet kihozni a Black Friday-ből.

Kávéfőző

Szintén az egyik legnépszerűbb háztartási kisgép - egy jó kávéfőző nagyban megkönnyíti a reggeli ébredést, főleg a komor, szürke, hideg téli napokon. A jó kávéfőzőnél pedig már csak egy jobb dolog van: ugyanez a kávéfőző, de leárazva.

iPhone

Az Apple mobilja még mindig az egyik legnépszerűbb, ha nem a legnépszerűbb mobiltelefon mind világszerte, mind itthon. Viszont senki előtt nem titok, hogy az iPhone nem csak minőségét, hanem árát tekintve is mindig a csúcsra tört - viszont az év akciókkal legjobban megtömött napján erre is nagyon megnőtt a kereslet.

Powerbank

A modern kütyük megszaporodásának egyik szinte elmaradhatatlan velejárója lett, hogy sokkal többet nyomkodjuk őket, mint a régi mobilokat. És persze a kijelzők megállíthatatlan növekedése azzal is járt, hogy kevesebbet bírnak a mobilok egy töltéssel. Mind az új, mind a meglévő mobilok, tabletek, de akár fényképezőgépek mellé is remek választás egy powerbank, amivel új életet lehelhetünk lemerülőben levő eszközeinkbe.

Huawei

A tavalyi év egyik legnagyobb feltörő márkája lett a Huawei, nem csak csúcskategóriás, iPhone-gyilkosnak kikiáltott mobilok, de tabletek és budget mobilok terén is remek készülékekkel jelentkeztek - így nem meglepő, hogy rettentő sokan érdeklődtek irántuk.

Tetszett a motyó? Oszd meg! Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása