Kiemelt black friday ajánlatok

5 tipp, hogy biztosan ne csússz le a Black Friday akciókról

 shutterstock_571514491.jpg

A Black Friday a legnagyobb akciók színtere nem csak a hagyományos áruházakban, de az online boltokban is. Ilyenkor rohamozza meg a legtöbb ember az oldalakat - egy kis felkészüléssel sokat tehetünk azért, hogy semmiképp se maradjunk le az akciókról.

1.jpg

A lista sokat segít

Minden valamirevaló webáruházban lehet regisztrálni, és listát készíteni a nekünk tetsző termékekről - így ahogy megkezdődnek az akciók, azonnal látni fogjuk, hogy a kedvenc termékeink mellé mekkora leárazások társulnak, és még azelőtt megrendelhetjük őket, hogy kifogyna a készlet. És persze ha már van egy kész listánk, akkor nem vesztegetjük azzal sem az időt, hogy egyesével böngésszük, vajon mire is lenne szükség.

Mobilról is érdemes

Mobilon is könnyedén lehet manapság vásárolni - ráadásul a jobb alkalmazások értesítést is küldenek nekünk, ha a listára elmentett cikkek esetleg akciósan kaphatóak. Érdemes még a nagy roham előtt ellenőrizni, hogy frissült-e az alkalmazás.

shutterstock_1035108652.jpg

Kártyás vagy? Megadhatod előre is!

Mentsd el a profilodba a kártyád adatait, ezzel nem csak időt spórolsz, de kényelmesebb is lesz a fizetés. Az elmentett kártya nem jelenti azt, hogy kötelező ezzel fizetni, bármikor választhatsz másik fizetési megoldást.

 

Biztos hogy jó címet adtam meg? Mi is volt a mobil?

Vásárlás előtt mindenképp érdemes ellenőrizni, hogy megfelelő adatokat adtál-e meg, különös tekintettel az elérési lehetőségekre, valamint a szállítási címekre, hiszen később a futárszolgálatok ezt fogják majd használni. A lakcím vagy a munkahely mellett sok helyen lehetőséged van MPL csomagátvételi pontokat is választani, mint szállítási címet.

2.jpg

Böngészd át még egyszer az akciókat

Sok helyen több lépcsőben is indítanak akciókat, érdemes visszanézni - könnyen lehet, hogy elsőre nem szúrtál ki valamit, vagy azóta esetleg valami újdonság került fel akciós áron. Ennél kedvezőbb akciókkal idén már úgysem találkozol, használd ki a lehetőséget!

Tetszett a motyó? Oszd meg! Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása