Kiemelt black friday ajánlatok

3 termék, amivel nem lehet hibázni Black Friday alatt

shutterstock_1142981813.jpg

Előfordul az, hogy akkor a legnehezebb választani, mikor a legtöbb akció van - az ember azt se tudja, mit nézzen meg elsőnek, minden nagyszerű áron van... Ha esetleg akadnak még bizonytalankodók, akkor most jól figyeljenek - mutatunk három olyan dolgot, aminek bármelyik otthonban jó helye van.

5.jpg

Robotporszívó - a trendi kedvenc

shutterstock_790392226.jpg

A robotporszívók nem is olyan rég törtek fel, de mindenki imádja őket. Különösen hasznosak szobában tartott kisállatok mellett, ugyanis mivel naponta többször is végigmennek a lakáson "őrjárat" közben, sokkal hatékonyabban takarítanak, mint... legyünk őszinték, mint mi. Ráadásul van valami végtelen báj abban, ahogy körbe-körbe barangolnak a lakásban - a Black Friday pedig a lehető legjobb alkalom egy ilyen kütyü beszerzésére.

Játékkonzol - nem csak gyerekeknek

2.jpg

Legyen szó akár a legújabb Nintendo Switchről, vagy a Playstationről, egy konzol mindig garantált szórakozást nyújt minden korosztálynak. Ha valamivel garantáltan nem lehet felsülni a gyerekeknél a karácsonyfa alatt, az bizony tényleg ez - érdemes hát vetni egy pillantást a Black Friday akciókra, ennél kedvezőbb áron úgysem jutunk hozzá máskor.

Egy minőségi fejhallgató

shutterstock_676210375.jpg

Egy jó fejhallgatónak nincs párja - legyen szó videojátékokról, zenehallgatásról, podcastról, vagy éppen filmnézésről. Aki próbált már filmet vagy sorozatot nézni egy zajosabb vonaton, vagy buszon, az bizonyára egyetért velünk: semmi nem pótolhat egy minőségi fejhallgatót. A Black Friday-nél jobb alkalmat keresve sem találhatnánk a beszerzésükre - akár ajándékba szánjuk, akár saját magunkat lepjük meg vele.

Tetszett a motyó? Oszd meg! Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása