Kiemelt black friday ajánlatok

Vásárolj játékot több ezer forinttal olcsóbban!

kid-opening-present.jpg

4 hét múlva itt a karácsony, és nincs is jobb ajándék a gyermekeknek, mint egy vágyott játék. Miért ne lehetne beszerezni pár héttel hamarabb, sokkal kedvezőbb áron?

A Fekete Péntek alkalmából pedig egészen egyedülálló kedvezményekkel kedveskednek a vásárlóknak a Régió Játéknál.

Szerencsére a Black Friday a kisgyerekes szülőkre is gondolt, így 20-70 %-kal olcsóbban is be tudják szerezni a gyerkőcöknek az ajándékokat.

regiojatek_blackfriday_181118_768x432.jpg

A következőkben mutatunk Nektek pár lehetőséget kicsiknek és nagyoknak összeválogatva, hogy egyszerűbb legyen a döntés:

Szinte mindenkinek van olyan ismerőse / barátja / rokona, akiknél van (legalább 1) baba. És valljuk be őszintén: Ki nem csábult még el egy-egy cuki baba játékra? 

A plüss kortól, és nemtől függetlenül örök sláger. Nem csak gyerekeknek ;)

A készségfejlesztő, kreatív játékok fontos szerepet töltenek be a gyermekek fejlődésében. A gyurmától elkezdve a különböző színezőkig minden megtalálható a termék palettában.

GYURMA

A gyurmázás az egyik legaddiktívabb és leginkább készségfejlesztőbb játék a gyerekek életében. Mindenféle színben, formában lehet már kapni őket, és szinte bármit lehet belőlük alkotni. A színeket össze is lehet keverni, és új árnyalatokat lehet belőlük kreálni.

SLIME

A Slime a legújabb őrület jelenleg. Mindenféle színben, formában jelen van a piacon, és mindenki nagy kedvencévé vált rövid időn belül. A slime egy folyékony nyálka, amit nyújthatsz, folyathatsz és gyúrhatsz bárhogy, ahogyan szeretnéd.

 

KINETIKUS HOMOK

Kinetikus homok 12 darabos készlet lényege, hogy a homok egy különleges kötőanyaggal van összekeverve, ami egyesíti a homokozás és a gyurmázás élményét! A kinetikus homok átfolyik az ujjaid között, de ha összenyomod, akkor megtartja a formáját, szabadon alakíthatóvá válik. A formákkal tengeri állatokat tudsz készíteni a homokból, de sodrófával, lapátokkal és gereblyével is tudod formázni.

51334_0.jpg

HABGYURMA

A habgyurma készlet színes modellező habot, szemeket és kiegészítőket tartalmaz, amikből cuki dolgokat lehet készíteni. Érdemes tégelyben tárolni, nehogy kiszáradjon.

A Jégvarázstól a festőkészletig minden megtalálható ebben a kategóriában. Szabadon lehet kreatívkodni, és kikapcsolódni a különböző füzetek segítségével.

A klasszikusoktól a Disney hősnőkig mindenféle társasjáték megvásárolható kedvezményen a Black Friday-en.

Nézz körül Te is, és spórolj több ezret!

 

regiojatek_blackfriday_181118_768x432.jpg

 

Tetszett a motyó? Oszd meg! Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása