Kiemelt black friday ajánlatok

A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

A Fekete Péntek alkalmából egészen egyedülálló akcióval kedveskedik a  Budapesti Nyári Fesztivál! Lepje meg szeretteit Karácsonyra levásárolható Ajándékkártyával, és a fenyőfára sem lesz gondja, ugyanis a kártya mellé most jár egy földlabdás fenyő is! Az Ajándékkártya tulajdonosa pedig szabadon választhat a Margitszigeti Szabadtéri Színpad és a Városmajori Szabadtéri Színpad nyári szuperprodukciói közül, valamint örökös kedvezményezettje lesz Budapest színes kulturális élményeket kínáló nyári színházainak!

kartya_fa.jpg

A minőségi kulturális programok kedvelői nemcsak kiváló nyári élményeket és kihagyhatatlan színházi attrakciókat, de folyamatos kedvezményeket is nyernek az Ajándékkártyával. A kártya tulajdonosa szabadon választhat a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpad 2019-es nyári évad előadásaiból, világsztárok, vendégművészek és hazai kedvenc együttesek fellépéseiből, opera, ballett, operett, musical, pop-rock, jazz koncertekből és bemutatókból! A 20.000 Ft értékű kártyán lévő összeget, több mint száz előadás közül válogatva lehet levásárolni a Budapesti Nyári Fesztivál produkcióira. A kártya újratölthető és további előnye, hogy minden további jegyvásárlás alkalmával újabb 20% kedvezményre jogosít.

A kártya tulajdonosai már idén megvásárolhatják jegyeiket a nyár legjobb kulturális programjaira, hadd ajánljunk mindjárt néhány kihagyhatatlan előadást:

f3e9fa59c257cb507e891e431f8b39a2_l.jpg

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül bemutatásra 2019. június 09-én Giacomo Puccini Turandot című háromfelvonásos operája. Puccini utolsó és talán legcsodálatosabb műve, egyben első mesealapú operája középpontjában az izzó, de elfojtott szerelmi szenvedély áll. A frenetikus és nagyformátumú zenemű a címszerepében Rálik Szilvia, főszerepekben pedig olyan sztárénekesekkel kerül bemutatásra, mint a kiváló fiatal szoprán énekesnő, a román Cristina Pasaroiu és az argentin operalegenda, José Cura

26f41a809d59fca4130e94cd01742399_l.jpg

Nicola Benedetti, generációjának egyik legtehetségesebb hegedűvirtuóza még sosem járt Magyarországon, de 2019. július 4-én az ő előadását is élvezhetjük a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A művésznő gyakran lép fel a világ vezető koncerttermeimben és fesztiváljain, mint például a londoni Cadogan Hall, az amszterdami Concertgebouw, a Birmingham Symphony Hall, vagy az Edinburghi Fesztivál. Világszerte a nagy zenekarok és karmesterek keresett szólistája, aki nemrégiben a BBC Szimfonikus Zenekarral és a Chicagoi Szimfonikusokkal is adott koncertet. Budapestre a világ egyik legjobb ifjúsági zenekarával érkezik, a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekarral és annak új karmesterével, Christian Reif-fel.

4c39d7b922f1ddb6922a69d2e1642d8f_l.jpg

Szintén először látogat hozzánk a sokszínű, szinte minden zenei stílusban otthonosan mozgó Pink Martini zenekar! 2019. július 25.-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad koncertet a zenekar, mely a Cannes-i Filmfesztiválon debütált 1997-ben. Zongoristája és alapítója Thomas Lauderdale az oregoni politikából érkezett és kis nagyzenekarát is azzal a céllal hozta létre, hogy hatást gyakoroljon a világ működésére. Társa a karizmatikus énekesnő China Forbes, akivel együtt jártak a Harvardra. A sajátos hangulatú, igazi „nyári zenét” játszó formáció és performance zenekar a jazz, a klasszikus zene és a pop-rock műfaját ötvözi. Sympatique című első kislemezük rögtön megkapta az „éva dala” díját.

karacsony_event_cover.jpg

A sztárparádé és a nemzetközi szuperprodukciókból álló kínálat hétről hétre bővül, valódi kulturális csemegéket, egyszeri és megismételhetetlen élményeket nyújt. Az ajándékozót – vagy akár az ajándékozottat pedig most mi is megajándékozzuk egy élő, földlabdás fenyőfával. Az Ajándékkártya megvásárolható a Szabad Tér Színház központi jegyirodájában (1052 Bárczy István utca 1-3.), vagy utalvány formájában online a www.szabadter.hu oldalon. A fenyőfa pedig átvehető a Városháza parkban hagyományosan megrendezett Advent Budapesten Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásáron 2018. november 23-tól december 23-ig hétköznapokon 16:00 és 20:00 között, vagy hétvégén 10:00 és 19:00 között.

Tetszett a motyó? Oszd meg! Megosztom Facebookon
süti beállítások módosítása